Om Bedriftsidretten

Norges Bedriftsidrettsforbund ble etablert i 1957 og har 2 400 lag med ca. 200 000 medlemmer. Vi jobber for et sprekere Norge og har som mål å få flere i aktivitet. Dette brenner vi for! Vi kan bidra til at de ansatte i din bedrift blir mer aktive, sunnere og friskere.

Med mer enn 50 ulike aktiviteter har vi noe som passer for alle og dere som bedrift får alt på et sted. Det er folkehelse satt i system og gir trivsel og glede på arbeidsplassen!

Bedriftsidretten i Møre og Romsdal er organisert under Midt-Norge Bedriftsidrettskrets, og der finner du mer informasjon om oss og hvordan du kan kontakte oss. Ikke nøl med å ringe eller sende en epost dersom du har en idé til aktiviteter vi kan organisere for deg og din bedrift!

Ålesund Maraton

Ålesund Maraton har ei lang historie med rike tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1990. Løpet har opp igjennom årene hatt ulike løypetraseer, blant annet i Ålesund sentrum. Ålesundløpene skal ha æren for at Ålesund Maraton har blitt arrangert i så mange år. Ålesundløpene ønsket fra 2021 at Bedriftsidretten skulle få ta over Ålesund Maraton, og vi er svært glade for at vi fikk den tilliten fra den erfarne gjengen! Og vi setter stor pris på den gode hjelpen de bidrar med når vi nå styrer skuta. 

Ålesund Maraton skal være en løpefest i Ålesund sentrum. Ikke bare for sunnmøringer, men for alle. Vi ønsker å vise Jugendbyen med løpeskoene på. Byen som er omgitt av både fjell, fjord og hav, fortjener en festdag som dette. Her er alle velkomne, enten du vil løpe, jogge eller gå. 

Sett deg et mål, meld deg på og bli med på feiringen i Jugendbyen.